Раздялата с Валери помогна за кариерата на Алисия

1

Алисия2Алисия, която получи приза „Най-харесваната фолк певица 2013“, откровено  сподели, че наградата  е признание за труда, който полага през последните няколко години.

Тя работила много здраво, всеотдайно, жертвайки почти цялото си свободно време и сега публиката й се отплаща с една справедлива оценка за всичко това. Певицата  разкри в „Открит микрофон“ , че раздялата й с Валери Божинов я е натъжила, но в същото време е дала своеобразен тласък  на музикалната й кариера. Алисия бебеАлисия за пръв път публично сподели, че когато е била женена за футболиста, се е отдала изцяло на него и семейството си, превърнала се в домошарка, добра съпруга и добра майка и оставила музиката на втори план. В момента тя си е останала добра майка, прави всичко възможно за малкия Валерко, но раздялата с Валери й позволила да се върне на сцената и да работи здраво. Тогава направих най-добрите си хитове, тогава работех по 20 часа на денонощие,  тогава изградих тази певица, която всички сега познават, а се оказва, че и много от феновете я харесват. Тя призна и че комуникацията с Валери доста й куца и нито знае какво прави, нито как се развива. Желае му всичко хубаво и успехи, защото той е млад футболист и има нужда от своето звездно бъдеще. Това го пожелавам не само на него, но и на всички добри български футболисти, защото те трябва да се развиват в чужбина. Дано да наблегне повече на кариерата си, пожелавам му го с добро чувство, усмихна се певицата. Естествено тя знае къде е и какво прави Валери, наблюдава стремителното падане в кариерата на бившия си съпруг, но не изрече нито една лоша дума. За нея е важно да плаща издръжката на сина им и ако може все пак да опознае детето, което също е негово и ако може да се откъсне от полата на Николета и да се развива и като футболист, не само да се държи за полата на жена си. Тези думи тя не ги изрече, но на всички е ясно, че следи публикациите в пресата и писанията във Фейсбук и няма как да не знае какво се случва с бившия й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. АЛИСЯ НЕ Е НАЙ-ХАРЕСВНАТА ПОПФОЛК ПЕВИЦА ТОВА ЧЕ ОТ СИГНАЛ И ДАДОХА НАГРАДА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ Е ХАРЕСВАНА ПЕВИЦА НАПРОТИВ НЕЯ ИЗОБШО НЕ Я БИВА В ПЕЕНЕТО ГОЛА ВОДА Е И ПЕСНИТЕ НЕ СА НИЩО ОСОБЕНО , НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА СЕ БУТА ПОСТОЯННО ИЗ МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО И НАЙ-ВЕЧЕ С ФАКТА ЧЕ ПОСТОЯННО СЕ ТЪРКАЛЯ В ЛЕГЛАТА НА РАЗЛИЧНИ ФУТБОЛИСТИ ТАКА ШЕ Я ПОДМЯТАТ И ЗАРЯЗВАТ А ТЯ ШЕ СТАВА ЗА ПРИСМЕХ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *