Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Раздават разрешителни за оръжие на доказано луди! Господ да ни е на помощ!

ludi1 Skandalno.net Чиновничка от държавна лудница влиза в съда. И дано си го отнесе подобаващо, защото съвсем без капчица мозък в главата е издала китап на доказан психар, че няма проблем да носи оръжие. Ще я съдят за документ с невярно съдържание.

Случаят се разсмърдя през миналата година, а сега идва логичният му завършек. Тогава се разчу, че болният Димитър Гешев от едно от най-опасните психични заболявания – раздвоение на личността, си извадил без проблем свидетелство от болницата в Пазарджик, че е здрав и не е опасно на носи огнестрелно оръжие. Човекът искал да стане охранител. Служителката Д.С. му издала документа или без да се замисли, или срещу съответната тарифа за услуги под масата към онзи момент. И ако случката не беше се размирисала, този човек наистина щеше да стане охранител. Можем само да гадаем колко нищо не подозиращи невинни душици вече може би щяха да са погребани ludi2заради този простичък факт.

Това стана повод шефката на болницата в Пазарджик д-р Дора Атанасова / тя се размина от съдебно преследване, защото е била в отпуск по време на събитията/ да признае, че няма никакъв регистър както и никакъв обмен на информация за регистрираните луди между психиатричните заведения в България.

И вижте как всичко у нас е наопаки и как сме скъпи на триците и евтини на брашното: в здравеопазването като вода в пясък потъват стотици милиони левове , а няма в хиляди пъти по-малко за този животоспасяващ регистър.

ludi3Нали не си мислите, че само в Пазарджик се случват такива неща? Да издават на луди документи за носене на оръжие? А в същото време, в България е пълно с луди. Може би тъкмо поради болестта им много от тях оръжието магнетично ги привлича. Колко луди деца заклаха майките си, колко трагедии в тази държава. Първо защото лекувани-недолекувани, заради тъпи икономии лудите ги пускат на свобода. И второ, защото за да е по-сигурно, че няма да живеем скучно, ги въоръжават.

Пуста метла! Има толкова много за метене в тази държава!… skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *