Райна проси се*с в мрежата

0

райна палаваДнес ми е едно такова…“, написа Райна под красива  снимка, но  с доста многозначителен жест в социалната мрежа, пише HotArena.net.

На снимката Райна е направила несъзнатело кокентен жест, без да знае смисъла му.  Палавата фотография  моментално предизвика поредица от  бурни коментари и макар самата Райна абсолютно невинно  да е направила жеста, смятайки го за оригинален, мъжката половина от феновете й доста се разгорещи.

 „Еротично ли ти е, бейби“, питат разпалено мъже под снимката, на която певицата докосва устните си с показалец и среден пръст. Защото ако ти е еротично, ние сме готови да ти споделим настроението.

„Не съм казала, че ми е еротично, а просто ми е едно разнежено! Защо го приемате така?!“, пита озадачено  Райна, без да осъзнава изобщо  какво показва жестът, който е направила.

Явно всички знаят какво означават разтворени пръсти във формата на виктори и  насочени към устата, но единствено  само певицата не е наясно, че това е покана за орален се*с . „Хайде сега пусни и едно езиче, за  да е пълна картинката“, молят я палаво ухилени фенове. Ама защо бе, хора, диви се Райна. Нейната цел със снимката е да покаже кимоното си и бижутата си и леко индийскиая стил, който се е опитала да постигне.

За жалост жестът й бе изтълкуван по друг начин. От ужас певицата се скри офлайн и най-вероятно сега разучава езика на жестовете и мимиките, за да не се изложи пак. Много си сладка, не се притесняввай, успокояват я пък фенките.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qL_SL4qUFFo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *