Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Рашкови плашат със Страсбург, щели да се връщат в Катуница

Цар Киро

Наглостта на клана Рашкови задмина всякакви граници и е крайно време държавата да се намеси, за да въдвори ред и да осигури спокойствие на мирните български граждани. В свои гръмки изявления роднини на опандизения и детрониран Цар Киро заявиха, че ще съдят България в Страсбург и в период до една година, отново ще се върнат да тормозят населението в Катуница.

„Категорично се връщаме в Катуница, дали до една година, дали до година и половина – ще видим. Ще потърсим за съдействие съда в Страстбург, ако трябва”, гласи гръмкото изявление пред централните медии на съпругата и дъщерята на Кирил Рашков – Костадинка и Събка, които дори прогнозираха предсрочно освобождаване на роднината си от затвора.

Един от имотите на фамилия Рашкови

По мнението на Костадинка, Цар Киро ще бъде пуснат на свобода по – рано от предвиденото, заради много влошеното му здравословно състояние. На мястото на съборените от държавата техни имоти в Катуница, пък щели да си построят нови. Като цяло, за влошеното им финансово състояние били виновни държавните институции, които позволили на тълпата да им опожари къщите. Властта натискала само тях и въобще не обръщала внимание на многобройните им жалби.

Хората в селото обаче настръхват само при мисълта, че Рашкови могат да се върнат и да продължат с безчинствата си. Кметът Красимир Юруков е убеден, че те никога няма да се върнат обратно, а в момента в селото царят „спокойствие и ред”.

„На първо място искам да изкажа огромни благодарности към всички държавни институции, от които зависи нашето спокойствие. След края на драматичните събития, животът в селото се нормализира, хората станаха по – спокойни, имат повече възможности да работят, а децата да стигнат необезпокоявани до училище. Кланът Рашкови няма работа в Катуница” – каза кметът Юруков.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=lTPe4aWaNxo

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *