Рапарът Бобо: Всеки ден се друсам с джойнт

1

Голям пример за подражание на младите дава Бобо

Бобо
Бобо

Рапарът Бобо не само призна, но даже и се похвали, че всеки ден се друса с различни забранени субстанции. В прав текст той заяви, че порядъчно си пафка тревица, а дори последния път се друсал заедно с американския рапър Метод Ман на „Спирит оф Бургас”.

За това той сподели в личния си „Фейсбук” профил, а най – лошото от всичко е, че публикацията му бе харесана от неколкостотин души – подрастващи българи. По всичко си личеше, че младежите здраво завиждат на Бобо, че ще има късмета да се надруса в компанията на своя звезден американски колега. Въобще – мечта!

Метод Ман
Метод Ман

От друга гледна точка за никого не е тайна, че Метод Ман редовно има проблеми с полицията в САЩ именно заради редовното притежание и употреба на наркотици. За първи път около името му се зашумя в далечната 2007 г., когато ченгетата в мегаполиса Ню Йорк го закопчаха заради разпространение на дрога.

Тогава по някаква случайност Метод Ман е спрян от полицаи за проверка на пътя и униформите просто са ужасени от неадекватното състояние на изпълнителя. Откриват цяла торба с трева под седалката, а за да се отърве от пандиза, рапарът се задължава да изнесе серия от лекции против употребата на наркотици.

Нашият Бобо не е останал по – назад. Той също дава пример на младите като разправя наляво и надясно, че редовно си пуши трева, а на всичкото отгоре е изкарал и месец в следствения арест за притежание.

Метод Ман в действие:

http://www.youtube.com/watch?v=WCYy8jpp7R8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *