Ракът лиши завинаги Нана от възможността да стане майка

0

НанаСитуацията при мен е овладяна, въпреки опитите на медиите непрекъснато да се занимават и да злоупотребяват със здравословното ми състояние.

 Продължавам си лечението, ходя от време на време на консултации в Израел, а във ВМА си правя терапия на всеки три седмици. Тя не е толкова агресивна и няма последствията на химиотерапията. Няма да ми опада косата. сподели Нана. Тя разказа как първи път когато оплешивяла и останала без нокти, плакала дълго от ужас и самосъжаление. Тогава дори не вярвала, че отново ще й поникне коса и отново ще има маникюр.Нана1 Сега вече си ги има и е умерен оптимист. Стана ми навик непрекъснато да се самонаблюдавам. Подскачам след всеки симптом, дори да е само едно кихване, или пъпчица, поникнала някъде. Надявам се, че и това ще отмине, казва смелата журналистка, която буквално мина през ада.

В момента тя съжалява за едно единствено нещо – никога повече няма да може да си роди второ дете. Лечебните мерки са й предизвикали изкуствена критическа възраст с всичките й „екстри“. Потя се, обливат ме студени и горещи вълни, нервна съм, изкарвам си го на мъжа си, но той е безкрайно търпелив и ме понася. Вероятно ще свикна и с това, но засега ми е много трудно. Мечтаехме си за второ дете, но болестта ни отне мечтите. Но пък човек винаги може да осинови, ако иска. Въпросът е в момента да се сборя докрай с онова чудо, което ме сполетя внезапно и обърна живота ми наопаки. Тя съветва жените с подобни проблеми да не се паникьосват, да не се предават, защото изход винаги има. Зависи от духа и желанието за живот.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OJmV1GOyBYU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *