Ракът е лечим !

0
Пушене
Пушенето е еин от най -честите причина за коварната болест

Според последни проучвания ракът може да се излекува чрез змийска отрова. Бразилски учени от Сао Паоло откриват, че отровата, по-специално на гърмящата змия може да се справи с коварното заболяване. Експериментът е проведен с мишки, имащи меланом. Учените извеждат от отровата белтък, който се оказва, че успешно влияе на раковите

рак на гърдата
Ракът е лечим

клетки.
Бразилските лекари установяват, че живота на животинчетата се учеличава значително, а туморните образувания забавят своето развитие или то напълно се стопира. Към момента целта на експертите е, да успеят да открият начин за синтезирането на този белтък.
Изследователският институт в Сао Паоло е специалист в проучванията, свързани с токсикологията. За експериментите си използват най -вече вещества, извлечени от отровни паяци, змии и скорпиони. Засега бразилските експерти разработват само ваксини, основаващи се на белтъци извлечени от смъртоносните животни.
Друг експеримент, доказващ, че ракът се повлиява добре от отрова на скорпион пък, откриха кубински учени. Това лечение вече дори се лицензира и е широко разпространено в някои части на Китай и Латинска Америка. Тепърва се очаква одобрението на подобен тип противораково лекарство и в Европа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *