Райна в депресия заради несподелена любов

0

Певицата болна от любов

Райна
Райна още жали своя жребец

Красивата Райна падна в капана на жестока депресия заради липсата на постоянен партньор в живота. В момента тя почти напълно е спряла да работи, посвещавайки цялото си време за издирване на подходящ за нея мъж. Огорчени от несгодите на певицата споделиха, че практически денонощно обикаля различните салса партита и се оглежда за някой, който да ѝ грабне сърцето.

Зад кадър, но в основата на всичко стои кубинският танцьор Майкъл Фонтс, който завъртя главата на нашата звезда и след кратка връзка я напусна безцеремонно, напълно незаинтересован от неяснотата на нейното бъдеще.

Драмата на Райна започна с весела екскурзия до Куба, която осъществи през миналата зима. По време на посещението си в екзотичната държава тя се запозна с Фонтс и се влюби в танцьора с цялата сила на душата си. След като се върна у нас тя продължи да настоява за задълбочаване на отношенията и дори на няколко пъти пътува за собствена сметка до Италия, където живее Майкъл.

Отказва да напусне жена си заради Райна

Райна и Фонтс
Фонтс прелъсти и изостави Райна

Въпреки горещите молби и страданието на певицата, Майкъл Фонтс категорично отказва да напусне законната си съпруга, от която има дете. Двамата провеждат няколко много сериозни разговора, но танцьорът е непреклонен и звездата отново остава сама.

От този момент нататък Райна се предава на отчаянието и дори много пъти говори затова на своите близки. Споделя, че ще ѝ е трудно да пребори депресията, но не смята да прави някакви глупости (като опити за самоубийство например).

„Тежко ми е… Слушам едни и същи песни по 100 пъти на ден, сълзите сами потичат от очите… Не искам да говоря с никого, предпочитам да бъда сама и да изживея болката. Но вярвам, че съм по – силна от всичко, о, замълчи сърце”, изплаква мъката си тя.

Райна – Виновен:

http://www.youtube.com/watch?v=llvZGITkPrQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *