Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Райна страдала от наранена гордост

Райна

Близки приятелки на красивата поп – фолк певица Райна разкриват, че тя е с доста особен характер, който е трудно да се опише. Преди и над всичко, на първо място, поставяла гордостта си и никога не искала да преклони глава, дори и да греши. Това доста често й пречело в личния живот, защото отблъсквало хората.

Друга характерна черта била слабостта и към махленските скандали, които устройвала с прекомерно удоволствие. Най – вероятно да се кара с гражданите я разпускало, но това накарало мнозина да я намразят до дъното на сърцата си. Други пък просто се страхували от нея и я заобикаляли отдалеко, когато я видят на улицата.

Райна

Кривият нрав на Райна си проличавал особено много когато пийне, въпреки че никога не се оливала като донски казак. С алкохола винаги била нащрек, но за да се възбуди скандалджийската й натура, било достатъчно да сръбне едва петдесет грама концентрат.

Интерес буди и фактът, че заради безкрайната си неотстъпчивост се разделили навремето с нейния Константин. Въпреки искрената им любов и съвместимост в секса, Райна по никакъв начин не искала да бъде на неговата и гордо отстоявала всичките си прищевки. В отговор на това пък Коцето пиянствал и я изкарвал от равновесие.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=PKUEJ5El5OQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *