Райна: Ще вампирясам без мъж!

1
Райна

Привлекателната и неотразима певица Райна е на ръба на нервна криза, защото години след раздялата с неверника Константин, все още е самотна като кукувица и не може да намери човека на своя живот. Преди два дни неотразимата перла на модерния поп – фолк ревнала пред свои колежки, че вече действително не издържа на самотата и не знае какво да прави.

„Имам чувство, че вече ще вампирясам без мъж до себе си. Понякога нощем не мога да заспя и по няколко часа си бия главата в стената от скука, защото няма с кого да споделя ни хубаво, ни лошо. Не се сърдя на Коцето, защото той пое по своя път и аз истински се радвам за него. Надявам се обаче и мен да ме споходи щастие в най – близко време” – проплакала тя.

Райна

Нейните приятелки се опитали да й дадат акъл като я стегне шапката, просто да се отъркаля с някой поне за една нощ, но певицата мигновено се дистанцирала от подобна перспектива. Тя категорично заявила, че не е като някои други, които си свалят гащите за пари и влюбчивата й натура просто не позволявала да се държи като лека жена.

В рязък контраст с тези нейни изявления обаче било поведението й отпреди един ден. По време на светско събитие, Райна събрала погледите в точка на всичките гости на купона, като буквално извъртяла стриптийз пред непознат симпатяга, на когото се усмихвала гальовно през цялото време.

Виж видео с Райна:

http://www.youtube.com/watch?v=S569dbaZPUg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Тя го търси да е минимум милиардер, двадесет годишен, 199см. висок, 80 кг. тежък, черноок със сини очи, да не е претенциозен към забежките и, да е верен и да не и изневерява, да стои пред нея на задни лапи и… Е ако нещо съм пропуснал добавете, но ако си търси мъж то трябва да знае че на тъмно всички са еднакви, важно е сантиметрите да са точни. И един съвет, намери си дядо, щото знае как да чука и колко…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *