Райна развежда Константин и Надя?

3

Райна и Константин – Still in Love

райна и константин
Защо Константин гледа в пазвата на Райна?

Старата любов ръжда не хваща, гласи народната мъдрост. В случая на Райна и Константин тя е повече от вярна, защото години след тяхната официална раздяла, уж бившите партньори все още поддържат горещи отношения.

Истината за нестихващата и изпепеляваща любов между Райна и Константин лъсна при последното им съвместно участие, където двамата не се свениха да се прегръщат и целуват дори, когато знаеха, че ги снимат.

Преди няколко дни светското общество бе потресено от поредния скандал с любовчията Константин, който бе заплашен с развод от съпругата си Надя. Изтормозена от вечните изневери на певеца, разплаканата жена сподели пред приятели, че възнамерява да го напусне, въпреки че в момента е бременна с второто им дете. Надя не конкретизира коя е виновницата за това трудно решение, но последните събития показа повече от ясно – това е Райна.

райна и константин
Райна и Константин

Още в края на април в пространството се промъкнаха слухове, че Райна все още е основен фактор в живота на Константин. Тогава Надя избухна за първи път и заплаши своята вечна съперница с побой, извадена от равновесие заради вечната намеса в семейния им живот. До саморазправа за щастие не се стигна, но съмненията останаха.

Така, Константин и Райна продължават да се обичат, въпреки че в живота им отдавна има нови хора, чиито чувства нараняват без да им мигне окото. Снимките от техния последен концерт са повече от ясно доказателство, което не може да бъде оборено по никакъв начин.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=R2TEl7MuxJw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. как не ви омръзна да развежадете константин..първо го разведохте заради преслава , сега зарди райна аман от вашите измислици и тъпотии

  2. Този жребец беше с мен по времето на Райна, но не можах да се оженя зза него, взе Надето, че е по-богата от мен. Снимах се в негови клипове и се любехе сладко.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *