Райна призна: Четях СМС-ите на Коцето и плачех

1

Райна леглоРайна си  призна пред Гала, че многократно е хващала Коцето да й кръшка с други жени, а сред тях  и със Златка Райкова. За тази връзка  певицата намекна още двете бяха  в Къщата на „Биг Брадър“, но се усети и отиде да предупреди плейметката, че се е изпуснала. Така че ако някой я пита, да знае.

Сега пилето на фолка уточни, че Константин и Златка са имали интимни отношения още преди русото изкушение да участва в клипа му към песента му  „Мистър Кинг“.  Тя не знае къде са се запознали и как е станала „заварката“, но имайки предивд характера и навиците на бившия си, това на практика е можело да се случи навсякъде

Аз имах достъп до телефона му и когато той заспеше, четях  sms-ите му. Преживявах адска болка и обида.  Райкова не беше вкарана в телефона му със своето истинско име, а под псевдоним, при това мъжки, но знаех, че този мистериозен мъж е тя. Няма как мъже да си разменят такива нежности и покани за интимни срещи, разкри Райна.

Изпълнителката довери, че не Златка е причината за раздлята й с Константин. Тя не беше нито първата, нито последната.  Хванах го с толкова много жени, че ако трябва да се сърдя на всичките, то не бих могла да си говоря с половин София, пошегува се с крива усмивка тя. Най-много се вбесявах, че ме лъжеше в очите и твърдеше , че съм ревнива и че си въобразявам, че ми изневерява. А в същото време изчезваше поне веднъж седмично, връщаше се чак следобед на другия ден, по закон батерията на телефона му падаше и така нямал възмоност да ми се обади, че уж се напил с приятели и останал да нощува там. Сама се чудя на себе си как и защо го изтърпях толкова много.

Райна твърди, че присъствието на Златка не й е създавало дискомфорт в предаването. Тя отдавна била преглътнала изневерите на бившия си. По-скоро, според нас, Златка би трябвало да се чувства малко неловко, тъй като с Райна е делила Константин, а с адашката си пък Багата и като се замисли човек от приссъстващите дами само не е огряла бившия съпруг на Ели – гробаря Кузмов и спонсора на Пенка. Но пък нали сега се е променила…това е важното за Ники Кънчев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/THbEdVQY8Zw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Коцето,с извинение си е глупи… такава женка да зареже си е голяма глупост. не стаа дума само, че е очарователна на вид, а че пее еликолепно, има нещо, което много жени нямат – тръпка в душата. А това влияе и на песните и – страхотни са и се усеща във всяко изпълнение. Фен съм на Райна, а даже не съм я срещал на живо. Нейният глас е изключително мелодичен, богат на орнаментика, великолепна певица. Коцето е сторил голяма глупост да кръшка и да лъже Райна. Но никой не може да избяга от себе си….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *