Райна прекали! Съвсем заприлича на дърта проститу*ка! (Снимки Шок)

0

Защо се правиш на такава, каквато не си?

Райна
С момичетата от балета

Този път поп – фолклорното пиле Райна наистина прекали! С последната си фотосесия певицата предизвика фурор, но не както обикновено заради естествената си красота, а заради новата си визия на извадена от нафталина дърта паресница.

Райна
Перфектен микс на 5 и повече стила

Думите са безсилни да опишат ужаса, лъхащ от готвените за поп – фолк – хит фотоси. Райна е нацапотрена в лицето като четирицветен светофар, а кърваво червените устни контрастират ужасно с безогледно синия лак за нокти. Овесените на нежната женска шия вериги просто спират дъха, а съчетанието от къси спортни шортички и грип кубинки навява на мисълта за садомазохистически секс на открито.

Невероятно, но факт! Масата от почитатели на изпълнителката бурно аплодира нейното ново амплоа и гротескните снимки събраха неколкостотин Facebook лайка за броени минути. Новата песен на Райна „Хвана ли ми” също обра овациите, а феновете буквално изпаднаха в екстаз.

Парчето определено предизвика противоречиви настроения и мнозина обвиниха Райна в плагиатство. Тъй като песента е с индийски мотиви, веднага се намериха хора които да заявят, че огнената македонка подражава на Кали. Но – оставяме на вас сами да прецените. Гледайте новата песен и коментирайте:

Райна – Хвана ли ми

http://www.youtube.com/watch?v=nNOmN4nYS1A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *