Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Райна крие брат-наркоман, зарибил го Коцето

Райна легло1Лична драма люлее от няколко години семейството на фолк певицата Райна.  Малкият й брат Огнян е напълно пристрастен към дрогата и неговата битка с наркотиците се е превърнала в основна задача на цялото  семейство.

Преди пет години родителите на Райна  се разделелили. По същото време певицата била на върха на кариерата си и дългогодишна вярна приятелка на колегата си Константин. Според мълвата  именно Коцето е човекът, който зарибил  брата на гаджето си с дрогата. Винаги когато излизали заедно на кръчма, или да се повеселят в клуб , изпълнителят на „А-у“ щедро черпел Огнян с кокаин или екстази, или някакви други модерни стимуланти и така младежът се закачил на опасната кукичка и сам започнал да си търси дрога.

Страстта му към опиатите даже се удвоила, когато  сестра му се разделила с Константин и  продължава до ден днешен. Огнян е от най-редовните шмъркачи и давало всичките си пари за белия прах. Разведените майка и баща обединили усилията си да го откажат, но постигали само обратен ефект. Момчето ги обвинявало за раздялата им, сърдело се, че са го оставили и ги сочело като основни виновници, че му трябва нещо, което да оправя скапаното му настроение.

Кокаинът е дрога за богатите, затова за нея отивали много пари. Ако не получел дозата си, Оги буйствал и освирепявал. Райна правела всичко възможно да откаже брат си от вредния навик. Прадлагала му рехабелетация, прдлагала да му плати престой в скъпа частна клиника, но той й се зъбел и казвал, че по-добре да даде парите на него, отколкото на някакви доктори шарлатани и изнудвачи.

Аз не съм наркоман, аз просто си шмъркам за настроение. Не се търкалям по улиците, оправдавал се той. Сестра му обвинавала Константин за зарибяването на братчето й и даже му искала съвети и помощ да го спре. Певецът се хилел наивно насреща й и казвал, че да не съм му я слагал аз в носа сместта, той сам си я искаше. Даже бях така добър да му давам от моите запаси и така ви спестявах пари.

Огнян от малък бил буен, а сега буквално е неузнаваем. В Сандански хората го жалели заради сестра му, но кредитът на обществено доверие се изчерпал. В няколко заведения в града  той вече не бил допускан, понеже винаги влизал нашмъркан и правел поразии. Освен това се разхождал с нож в джоба и част от кръчмарите се опасавяли да не стане някоя кървово меле в завдението им.Той вече се е сбивал няколко пъти и в комбинация от алкохол и кокаин ставал агресивен.

Само Райна още не е вдигнала ръце и смята да го леква с част от хонорара си от Брадъра, но Оги си правел други сметки. Да издои парите от сестра си и да си прекара добре празниците.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *