Райна изплака: Сложиха ми рога, за да ме унижат!

1

Райна гащиПопфолк певицата Райна, която след много уговорки влезе за втори път в  „БИГ брадър“, обясни че не е лигла и не се  сърдила заради целувката, която трябваше да залепи на Финдо в Коледната приказка. Всички ме обвинявахте, че съм капризна, че не съм си харесала ролята на еленче, че съм се лигавела, че не мога да целуна чужд мъж пред камерите. Може би трябва да ви кажа защо реагирах така, каза певицата.

Аз прекрасно мога да се владея, можех да целуна неангажиращо Финдо, но не е там проблемът. Тези огромни рога, които ми сложиха, предизвикаха у мен страшни асоциации. Спомних си как години наред бях унижавана от Константин и той ми слагаше рога с която му падне. И ме лъжеше, лъжеше, лъжеше…В това еленче видях предишната плаха и лъгана Райна, окичвана с рога всяка седмица, мачкана, станала за подигравка пред цяла България. Затова гледката в огледалото ме потресе, не издържах и се разплаках. Продуцентите знаеха слабото ми място и ме унижиха пак.

Още по-гадно ми стана след като все пак заснехме приказката и отидох в изповедалнята на кръстосан разпит от коментаторите. Някой от тях, не помня вече кой беше, ми каза подигравателно : „Ама Коцето много хубави рогца ти беше сложил в предаването“. Може да беше шега някаква, но аз за втори път се разстроих и излязох от релси. Разбирате ли, мен пет години ме водеха за носа и аз пет години бях доброволна жертва. Това не може да се изтрие като с гъба от главата на човек и той да си свирка, все едно нищо не е станало. Бръкнаха ми в раната и много ме заболя. Което означава, че още не съм преживяла случилото се с мен.

Златка Райкова я успокои с думите, че на всяка жена й се е случвало да й сложат рога и няма за какво да се притеснява. Явно Златка забрави, че тя беше едната, която преспа с Константин зад гърба на Райна, докато двамата бяха гаджета.

Трябва да се свиква с тези неща. Не можем да очакваме от всички, че ще са любящи мъже и ще ни гледат само в очите. Повечето мъже изневеряват, те са хищници. Но аз, като дете на разведени родители, искам да създам здраво семейство. И ако трябва и на 40 години ще го създам. Искам децата ми да имат баща, а не да растат сами, проплака и Райкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *