Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Райна изплака: Коцето ме караше да правим се*с пред камерите!

Финдо и райнаФолкпевицата Райна се открехна на спомени, а те се оказаха доста горчиви. Пред Ели и Финдо тя неочаквано сподели първото си влизане в Брадъра преди шест години. Аз съм чистница, у нас никога не се влиза с обувки. Събуваме ги отвън. Като влизахме с Коцето, вън валеше и обувките ни бяха леко кални. 

Разбира се, аз бях шашната, не бях влизала в такъв формат, притеснявах се много. И като прекрачихме прага на Къщата, вътре имаше дебел бял мокет. Видях, че обувките ми са оставили кални следи и панически взех да търся нещо да ги изчистя. В този момент гаджето ми се изсмя и каза – Село, селоооооооо! Тук обувки не се събуват, не си у ваше село. Крайно време е да те правим гражданка.

Всичко това стана пред камерите и той нарочно ме унизи, за да изпъкне. През цялото време беше така. Той ми се подиграваше за всичко пред всички. Особено за наименованието на едно френско сирене. Смя се с глас, че не го знам и пак ме нарече проста. А аз в Сандански такова сирене не бях яла, нито чувала.

Още на втората вечер той собственически ме натисна на леглото. Бях му казала, че в Къщата се*с няма да правя и няма да се излагам. 24 часа в хотела само това бяхме правили. Блъснах го и му прошепнах – стига, няма да се излагаме. Ти какво искаш, вън да ме помислят за п*тьо ли? Аз една чест имам и няма да си я дам, изръмжа той и буквално ме събори. Отново се почувствах адски унизена.

През цялото предаване той трупаше точки на мой гръб. Вън също. Отиваше на участие едната вечер и се връщаше в 2 следобед на другия ден. Бил се запил с приятели, бил заспал в хотела. Лъжи и пак лъжи. Сега му прощавам, дори това, че зад гърба ми преспа с една от участничките тук. Но лъжите и униженията още ми горчат в гърлото, каза певицата и се разплака.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Райна изплака: Коцето ме караше да правим се*с пред камерите!

  1. SS Отговор

    07.12.2013 в 21:07

    Че си е прост курвар, това го знаем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *