Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Райна играе роля на девствена моралистка: Как ще целуна Финдо?

райна елен 1Фолкпевицата Райна изтегли нервите на всички съквартиранти, като внезапно отказа да играе ролята на елена Рудолф в коледната приказка, спретната за инфантилните обитатели. Това няма да го направя, разкрещя се тя на всички и отиде да плаче първо в банята,  после в леглото си.

Операторският екип се изнесе, скандалът се разтресе с пълна сила и къщата пак се наводни от сълзи. Певицата обвини Биг Брадър, че й е избрал най-нелепата роля – на женски елен и най-нелепото облекло. Не стига, че имаше красиви рога, но и на носа си трябваше да сложи червено пластмасово топче.

Защо Златка винаги играе Снежанка, разциври се Райна. Ако искаш да се сменим, каза Райкова. Аз ще съм еленът. Продуцентите обаче нямаха подходяща рокля за размяната и не я позволиха. Защо реве сега? Защо разваля всичко, попита Черната Златка и по навик зарони сълзи, без да може да обясни тя пък защо се разциври.Зл Снеж

Райна се позасрами, че са я разконспирирали, че иска да е Снежанка и внезапно каза, че се бори за свобода. В договора й никъде не пишело, че трябва да се целува с Финдо. Според приказката в края добрият юнак се влюбва в елена на  Дядо Коледа. Ние можем да покажем, че се харесваме и ще се женим, без да се целуваме, тропаше с крак изнервената певица.

Хайде бе, Райне! Хайде, че ми омръзна да стърча тук с тая къса поличка, маскирана като джудже, развика се и Ели. И моята поличка е къса и ми е студено, измърмори Златка Димитрова.

Накрая стана ясно, че суетата на певицата й е изиграла доста лоша шега. Тя обича да показва най-красивата си страна, да облича най-хубавите дрехи и очакваше да е красавицата не само в приказката, но и в цялото шоу.  Вътре обаче попадна на миски и плейметки и не можа да блесне. И накрая ролята на елен съвсем й смрази самочувствието. Още повече, че разбра, че зрителите харесват повече Златките, отколкото нея. А това вече наистина трудно се преживява.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Райна играе роля на девствена моралистка: Как ще целуна Финдо?

  1. Райна направи огромна грешка, влизайки в този формат. Може би е мислела, че ще е слънцето на вселената, а според мен се изяви като най-обикновенна звездица на небосклона. Това проличава в директните предавания от 13.30ч. В стремежа си да „блесне“ говори и действа много първосигнално и в доста случаи греши но продуцентите не могат да замаскират гафовете.Наистина не се е отърсила от „селянията“ и не отчита като психолог, че аудиторията на формата не се състои само от пубертетчета по дискотеките и чалготеките, които лесно се манипулират. Но, никога не е късно човек да се поизложи, а според мен тя го направи няколко кратно. Пеенето е до време, а после…..?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *