Райна: Азис лъже за турнето в САЩ!

0
Райна

Певицата Райна забърка пикантен скандал, като атакува колегата си Азис и го нарече лъжец и измамник. Повод за това бяха изказванията на превърналият се в киборг певец от Костинброд, според които той бил най – големия шоумен в България и никой не бил правил по – успешно турне в САЩ от него.

„Тоя говори пълни глупости и лъжи. Това определено не е истина. Ако той е провалил концертите си в щатите, то аз не съм. Моите участия там си бяха повече от успешни, отидох да си напълня джоба с пари и след това си дойдох в България” – таралежи се бившето Пиле на Константин.

Азис

Райна допълва, че Азис си съчинявал и че в щатите всички чалгари пеели само срещу процент от продадените билети за вход. Тя разкрива, че по време на нейното турне си имала уговорени хонорари, които й били изплатени както се полага.

Вече всички очакват отговорът на Азис, който напоследък се прослави със злобното си отношение към тези, които не говорят хубави неща за него. Припомняме, че преди малко повече от месец той прокле до смърт жълти журналисти, които писали неверни неща за неговия малък племенник. След това се нахвърли и върху други техни колеги, които нарече „жалки драскачи”, себе си определи като „звезда”.

Според близки на Райна обаче, тя съвсем не се притеснявала от ромските настроения на славея, защото самата била добре подготвена за словесна престрелка, а и езикът й бил не по – малко пиперлив от неговия.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=8Bfm8xf4R04

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *