Рафи разби публиката, пя облечен като Ищар

0

Рафи Ищар невероятноРафи буквално взриви публиката на „Като две капки вода“, след като излезе на сцената като Ищар.

Този път гримьорите си играли над пет часа са прикрият наболата му брадичка и бакенбардите – негова запазена марка, за да изваят нежна дамска кожа и да го гримират като кукла. Дългата руса перука, сенките на клепачите, яркото червило и зареяният поглед го направиха пълно копие на певицата. Той дори бе облякъл досущ като нейния халат на флорални мотиви, който нежно падаше върху обутите му с копринен чорапогащник крака.

Победителят от Х фактор пя великолепно и дори журито стана право, за да му ръкопляска. Раф ИщТози път бях сигурен, че ще се издъниш, призна Маги Халваджиян. Да докараш женски глас и да постигнеш тези височини на припевите, това е почти невъзможно за повечето певци, но ти го направи брилянтно. Единодушно и журито, и зрителите поставиха оценка 10 на храбрия бургаски младеж.

Рафи имаше невероятната чест да се срещне преди това със самата Ищар, която имаше концерт в България. Тя се разсмя в началото, като разбра, че ще я имитират и каза, че за пръв път й се случва тя да се падне в този формат. След това обясни на българския си имитатор как да извива гласа си, как да се потопи в песента и му препоръча да мисли за слънцето и любимите си хора. Беше ми много трудно, призна си Рафи. Да пееш като жена е нещо кошмарно. Направо си насилих гласа. Но това не беше нищо на фона на обувките, с които трябваше да изляза на сцената. Певецът се появи с изящни чепици с деесетсантиметрови токчета, инкрустирани с камъни „Сваровски“. Едва се удържа на тях, а след това клатушкайки се, се добра до диванчето, мърморейки – не мога да ги разбера жените и това си е.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/U7k8lsWOg_o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *