Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Рафи: Попадам само на гаджета-използвачки

Когато цялата младежка аудитория в социалните мрежи си отдъхна, че Рафи си е намерил гадже и няма да се скита немил-недраг, изведнъж се оказа, че само за месец той се е разделил и с двете момичета, в които беше влюбен, а както казваха и те в него.

Победителят в първото издание на Х фактор съвсем искрено заяви пред аудиторията по време на формата, че си няма любимо момиче и никога не е имал. Дребничкият арменец явно не е бил популярен и търсен от нежния пол и сигурно дълбоко е страдал от това, въпреки че го каза с усмивка. Сега, макар че девойчетата сами му се натискат, той е разочарован от двете си бързи връзки. Той сам чул последната си любов да разговаря с приятелка. Тя възторжено обяснявала: „С Рафи съм. Как с кой Рафи?

 Победителят от Х фактор“ Казала го така гордо, че на певеца му докривяло. Искам да бъде с мен заради самия мен, а не защото съм победител в някакъв си формат и защото съм известен. Те се блазнят от славата ми и се фукат на приятелките си, че са гаджета на победителя, а не гаджета на момчето Рафи, казва с горчивина той. Разочарованието му било толкова голямо, че в момента дори да срещне истинската любов, няма да я различи, защото българските девойчета му се сливат в един образ – търсачки на слава и празноглави куклички. Младият певец заминава за Англия да учи икономика и едновременно да се пробва на тамошната сцена. Засега няма да търси там любовта, докато не се научи да я различава, казва той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *