Рафи крие гаджето си

0

Победителят в X Factor Рафи Бохосян пя на благотворителен концерт. Дребничкият бургазлия беше сред звездите, включили се в последната благотворителна кампания на инициативата “SOS Детски селища България”.

Той бе поканен да се включи в проявата, в която на търг се продадоха скъпи за звездите вещи, а парите отидоха за сираците. Някои носеха плочи, други свои любими дрехи, трети култов театрален реквизит, а бургаското момче даде част от спортния си екип, с който от години тренира.

Талантливият младеж е силно ангажиран, канят го навсякъде и вече е принуден да отказва. Не мога да бъда на две места едновременно, оправдава се той. Но за сираците намерил време, още повече, че компанията, в която пял, наистина била звездна. Заедно с него в кампанията участвал и премиерът, който дарил спортния си екип от ФК „Банкя“. На сцената пък се качили Криста и Вики от „Мастило“.

Освен в музиката, Рафи вече е влюбен и в тайнствена дама. Той пише на стената си във Фейсбук, че трябва да й даде цялото си сърце и че любовта е нещо красиво. Понеже в Бургас не са го засичали с момиче интимно, феновете му смятат, че дамата на сърцето му е от София, докъдето той непрекъснато отскача. На няколко пъти медиите спрягаха връзката му с Поли Генова, която беше съдия и ментор в Х фактор и доста толерираше арменеца. Тя отрече, защото разликата в годините им била цяла петилетка, но пък всички знаят, че сексуалните й апетити не се съобразяват с никаква възраст. Тя подхвърли и на Богомил в ефир „Ех, защо си по-малък от мен с 10 години!“. А самият факт, че Рафи никога преди това не се беше влюбвал и почти призна, че досега не е имал връзка с момиче, е допълнително предимство да изостри вниманието на певицата и тя да го оплете в мрежите си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/qcptvH-4vu4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *