Шок! Радо Прашката изпрати на Бориса гола снимка с предложение

0

Бориса съдМного хора ми пишат във Фейсбук, много ми отпряват различни предложения, но най-шокиращото беше на Радо Прашката. Той ми изпрати снимка на половия си орган с послание, че като я видя, няма да мога да му устоя, разказа през смях Бориса.

Моделката е щастлива, че е излязла от шоуто невредима на фона на контузиите на другите. Нямаше лесна мисия. Никой не знае как се чувствахме вътре и колко много ни струваше да преминем през какво ли не. Тя развенча и мита за неизвестния си обожател от Пловдив, който й изпрати огромен шоколадов заек за Великден и изключително скъп букет с картичка. Смятам, че това е трик на продукцията, или някой се е шегувал. Аз такъв човек от Пловдив не познавам, нито вярвам, че някой ще си играе да ми праща такива неща, каза тя.

Бориса призна, че в момента мъжете не са й приоритет и не си търси гадже. Тя смята да наблегне на кариерата си, но преди това ще си почине един месец след тежките изпитания, през които премина. За идеала си за мъж обясни, че няма точно идеал, който да се побира в някакви килограми, сантиметри, банкови сметки и прочие. За мен е важно преди всичко да е човек, да имаме общи интереси, да имаме за какво да си говорим, да обичаме едни и същи неща и да се чувстваме добре заедно. Останалото е без значение.

Красавицата все още се колебае дали да съди Емил Каменов за обидата, която й нанесе в предаването. Най-вероятно няма да го направя. Емката е добър човек и смятам, че си взе поука вътре, че не трябва да говори неща, които първо не е видял и второ източникът му го е подвел. Аз Силвестър Сталоун съм го виждала веднъж, когато мина край кафето на хотела, където бях с приятелки. Стар е и не ми харесва, категорична е   Бориса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/CJEecghhOWk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *