Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Радина отказа да вечеря с Донков на свещи и лунна светлина

Радина романтикаПоредната интрига, която се опитаха да заформят продуцентите в Къртицата, не се състоя.

Извъредно на снощния лайф Радина Кърджилова бе извикана в стаята на изкушенията и с меден гласец Иван й предложи романтична вечеря за нея и Донков. Ще присъствате само ти и той, оркестър ще свири под дърветата, дискретно ще идва сервитьор, ще ви носи суши, вино, каквото пожелаете, описваше Опосумът прелестното изкушение. Ще останете сами до сутринта, знаем, че отдавна искате да се усамотите, сега е моментът. Деян и РадинаОт теб се иска само да решиш да жертваш 500 лева, които са на групата.

Радина отговори, че е трогната от предложението, но отказва, защото знае колко много пот и усилия хвърлят всички, за да спечелят парите. Аз не мога да си позволя да използвам общи пари, за да си доставя удоволствие. Видимо разочарован, Иван смъкна на 400 лева, после на 300, накрая стигна до 100. Актрисата обаче клатеше глава и беше твърда, че дори и за два лева да й предложи романтиката, тя пак няма да предаде другите.  Не знаеш какво губиш – предупреди я Иван. Нищо не губя. Просто го отлагам. На 17 юни имам рожден ден и ще си устроим точно такава вечеря, усмихна се Радина.

Когато Деян разбра на какво изкушение е била подложена половинката му и как е устояла, я разцелува, гушна я и й каза браво. Всички останали също изръкопляскаха. Мариана, която само два дни преди това изхарчи 3000 лева на групата, за да отиде на мач в Пловдив, наведе глава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wma0x45H0K0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *