Радина Кърджилова трупа пачки от реклами

2
Радина е едно от най- търсените лица за реклама

Откакто се прослави покрай „Стъклен дом” , Радина Кърджилова трупа сериозни допълнителни доходи от реклама. Неотдавна актрисата стана лице на известна верига заведения заедно с екранния си партньор Асен Блатечки и други колеги от БТВ.

В момента Радина Кърджилова е ангажирана за нова рекламна кампания – този път на магазини за градска мода. Заедно с нея пред камерата застава и гаджето й Деян Донков, който е определян от модните критици за един от най- стилните български мъже. Режисьор на рекламното видео е дъщерята на Сашо Морфов – Неда. Действието се развива в един от най- опасните столични квартали – ж.к. Обеля. Идеята била да се пресъздадат

Радина и Деян Донков вече не крият връзката си

брутални сцени от живота по улиците в гетата. Основно участие в един от най- вулгарните епизоди взел Деян Донков.

Допълнителните хонорари, които звездите от сериалите си изкарват покрай успешните поредици, предизвикват бурна завист сред останалата част от съсловието, която не може да се уреди с подобни роли. В момента актьорите от хитовите сериали „Стъклен дом” , „Под прикритие” и „Столичани в повече” са много търсени за нови рекламни кампании, като дори успяха да изместят чалга певиците.

Младите актриси като Радина Кърджилова обаче са сред най- одумваните. Интриганти шушукат зад гърба на Сияна от „Стъклен дом” , че станала известна по- скоро с голи снимки и известни гаджета, отколкото с талант. Кърджилова беше спрягана за любовница на кого ли не в гилдията. Дори беше обвинена, че е виновна за раздялата на Юлиян Вергов с жена му.

Въпреки хонорарите от сериала и рекламите, Радина живее под наем. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *