Радина Кърджилова спечели любовта на Деян с друсан кебап

0

Максимата, че любовта на всеки мъж минава през стомаха му е станала основно верую на секси артистката Радина Кърджилова. За да задържи до себе си любимия си мъж Деян Донков, тя от ранни зори обикаляла магазините за деликатеси.

 Често почитателите й я срещали с пълна торба, от която се подавали стръкове лук, домати, артишок и аспержи, а на дъното се излежавала прясна сьомга. Красавицата се превръщала в Пепеляшка в кухнята, за да измайстори най-вкусното ядене. Напоследък любимите й предавания и сайтове били кулинарните и тя била готова да изслуша всяка нова рецепта, стига да има кой да й я каже.

Всичко това тя правела, за да бъде различна от другите мацки на Деян, които стояли повече пред огледалото, отколкото в кухнята. Има много красиви жени, но тези, които умеят да създават домашен уют са малко, смята Радина. Деян Донков засега е доволен и не кръшка. Има разкошество както в леглото, така и на масата. Обаче хора от артистичните среди, които са го титулували като техен плейбой не смятат, че той ще се задържи дълго в сексуално-гастрономическата идилия. Донков е известен с многото си похождения, на него почти никоя дама не може да устои и той се възползва от факта. Зарязва едно гадже като носна кърпичка, за да се прехвърли на друго. Радина е болна от любов към него и буквално го боготвори. Ако той кръшне с друга, тя ще се разболее, коментират колегите й. А може би все пак плейбоят да е решил да хвърли най-после котва, надяват се оптимистите.

Радина в интервю с най- добрата си приятелка Луиза Григорова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *