Радина Кърджилова се пусна по цици в центъра на София

0

Радина Кърджилова шашна с малки, но стегнати гърди

Радина Кърджилова развя бюст пред Народния
Радина Кърджилова развя бюст пред Народния

Тази пролет женските гърди навярно са по – модерни откогато и да било, защото само за два дни цял куп родни знаменитости насочиха вниманието на публиката към собствените си прелести. След като Преслава, Андреа, Венета Райкова, Гена Трайкова и Азис влязоха в светлините на прожекторите с природни или изкуствени красоти, днес актрисата Радина Кърджилова реши да не се цепи от колектива и се развя по тениска без сутиен в центъра на столицата.

Възползвайки се от първите слънчеви лъчи на топлия сезон, героинята от „Стъклен дом” Радина Кърджилова направи модно дефиле в градинката пред Народния театър „Иван Вазов”. Тя се разходи смело пред погледите на всички присъстващи и буквално втрещи с малките си, но стегнати цицки.

Радина Кърджилова не е от скромните
Радина Кърджилова не е от скромните

Щръкналите зърна на гърдите мигновено се превърнаха в атракцията на деня, защото наистина изглеждаха много секси под бялата полупрозрачна тениска. Протритите дънки и евтини кецове не можаха да развалят удоволствието на тълпата, но все пак някои я посъветваха да си сложи силикон.

Радина Кърджилова обаче не един път е споделяла, че предпочита естествената красота и никога няма да си сложи изкуствени цици или какъвто и да е тунинг. Според нея всеки изглежда най – добре както майка го е родила и е грях да се обезобразяваш с импланти или други подобни дивотии.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DyqjuGxG6gs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *