Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Радина Кърджилова ревнува Деян Донков от сина му

Радина Кърджилова

Актрисата Радина Кърджилова ревнува гаджето си Деян Донков от единствения му наследник – синът му Деян – младши!

Синеокият секссимвол на  Народния театър и мокра мечта на половин България, сиреч Динката и Радето, наричани за по-кратко Ра- Динката, обиколиха няколко магазина за дрехи в центъра.

Страстната двойка, която в края на тази пролет ще чукне цяла година, откакто са заедно, си направи среща на кръстовището на бул. „Васил Левски“ и „Графа“, тоест на Попа.

Преди това Деян Донков метна сина си в миникупъра, който шофира, и го закара на частни уроци по китара. Грижливо взе в ръце инструмента на Деян -младши и изпрати детето до вратата на кооперацията, където то учи музика. Тъй като сградата на школата по китара се намира близо до Попа, Донков- баща тръгна пеша.

Там на крака и с шапка на глава го чакаше Радина Кърджилова. Дали от студ и лед или от дълго чакане половинката му бе скръстила демонстративно ръце на гърди.Въпреки всичко любовниците се разцелуваха страстно веднага щом се зърнаха. Актьорите тръгнаха по магазините на „Графа“ и се отдадоха на харч по дрешки. Да, но всички покупки бяха единствено и само за Деян.

Деян Донков

Ра-Динката тръгнаха нагоре по „Графа“ към „Раковска“ с торбите в ръце. По едно време Радето изнервничи и наду бузи в театрално недоволство. Имаше причина – по едно време, точно край сергиите със зарзават на църквата „Свети Седмочисленици“, Донков съобщи на Кърджилова, че си тръгва – отивал да прибере сина си от уроци.

Това дойде в повече на красавицата и тя се нацупи. Явно ревнува таткото от отрочето му и иска цялото внимание за себе си.

Деян тръгна надолу към Попа, а Радето  хвана пътя към пресечката на „Графа“ и улица „6 септември“. Изръчка абсолютно всички магазини в алеята, разгледа де що стоки имаше и тръгна самотна към НАТФИЗ.

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *