Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Радина Кърджилова предложи брак на Деян Донков

Влюбените гълъбчета Деян Донков и Радина Кърджилова

Изглежда, че Радина Кърджилова е яко хлътнала по приятеля си Деян Донков. В неделя звездата на „Стъклен дом“ като гост на Росен Петров сподели за мечтата си, която има намерение да превърне в реалност, да роди дете на Деян Донков и двамата да свържат съдбите си завинаги в едно прекрасно семейство. В края на своята прочувствена изповед Радина Кърджилова сама отбеляза, че излиянията й са прозвучали като предложение за брак към Деян Донков.  Сиана от „Стъклен дом“ обаче не намери нищо лошо в това, дори констатира, че може би е подходящо да предложи на своя любим в ефир. Хубавицата на няколко пъти подчерта, че желае тя и Донков да заживеят като истинско семейство, а тя най – накрая да стане майка. Всъщност излиянията на Радина Кърджилова прозвучаха доста фалшиво и не на място на повечето й почитатели, тъй като всички знаем,  колко пъти Донков я зарязва и заменя с други нейни колежки.

Радина Къджилова заяви,че мечтае да роди дете от Деян Донков…

Освен това когато някой журналист се допиташе до някой от двамата актьори за връзката им, те или отричаха въобще съществуването на такава,  или отговаряха еднозначно, че отношенията им са чисто сексуални за забавление и нищо повече. Като капак на сърдечната история на Радина Кърджилова, дойде и включването на Деян Донков, който подкрепи своята любима по отношение на сериозността, която са достигнали отношенията им и също засвидетелства своята обич към младата актриса.

Интересно е, как за толкова малко време от едната крайност, двамата актьори вече са преминали в другата и обмислят дори да нахлузят брачните халки. Много от почитателите на звездите се зачудиха, дали думите им не са просто част от добре заучен PR – ход в тон с последната реклама на алкохол с тяхно участие, в която Радина и Донков играят именно страстно влюбена двойка.

Радина Кърджилова се обяснява в любов на Деян Донков! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *