Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Радина Кърджилова предложила брак на Деян Донков

Радина Кърджилова

Актьорът се скрил от възлюбената, за да не се изпокарат

Поредната пикантна случка за отношенията на звездната двойка Радина Кърджилова – Деян Донков, се разпространи в театралните среди през последните няколко дни. Колеги на влюбените говорят, че на красавицата й омръзнало да чака своя възлюбен да й поиска ръката и накрая решила сама да поеме инициативата.

„Вече съм изморена да го чакам и да му играя по свирката. Цяло лято ме учи да карам кола, въпреки че въобще не исках. Защото като се напиел, трябвало да има кой да го вози. И други работи простих, ама стига толкова. Омръзна ми и нямам нерви – ще му предложа” – споделила Радина пред своя довереница.

Радина Кърджилова и Деян Донков

Това станало по време на някакво светско събитие, където тъжния и изнурен вид на актрисата бил забелязан от всички. Нейните приятелки я подпитали какво става и дали няма някакви здравословни проблеми. Тя обаче отговорила, че е провесила нос заради нерешителността на своята половинка, а иначе всичко останало си е наред.

Според друга версия, Радина Кърджилова отдавна опитала да омотае в мрежите си Деян Донков и още преди месец го стиснала за врата с предложение за брак. Той се просълзил от силата на чувствата й, обаче започнал да се усуква и всячески опитвал да се измъкне с различни обяснения. Като видял, че няма накъде да върви поискал отсрочка, за да си помисли. Тогава обаче станало още по – лошо, защото вече започнал да я избягва и говорел с нея само по мобилния телефон.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=52_5OTm0VzA

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *