Радина и Деян на нож в „Къртицата“

0

Деян и РадинаВлюбената двойка Деян Донков и Радина Кърджилова поставиха връзката си  на изпитание заради това, че влязоха заедно в риалитито „Къртицата“.

Още като влезе да замести Николета, Радина сбръчка нос заради мизерната според нея обстановка. Деян е целуна, като за секунди извади цигарата от устата си и я обля цялата в дим. После стана ясно, че той е водещият в двойката и тя не смее и да гъкне, без да поиска разрешението или одобрението му.

На елиминациите в четвъртък актрисата не пророни нито дума и стоеше като панирана на стола си. От време на време Деян  й хвърляше по едно око за контрол и пак се зарейваше в мислите си, сякаш играта не го интересуваше. ДианЛюбимата му понечи да каже нещо, но той я спря с махване на ръка. Радина успя максимално да се изнерви от безразличния си приятел и от непознатите в базата.

Кулминацията беше сватбата на Емануела, когато актрисата попадна в тълпа от непознати и плоските шеги никак не я забавляваха. Тя прошепна на Донков, че не й е хубаво, не се чувства на място и й се струва много нецивилизовано всичко наоколо. Че от коя цивилизация толкова идваш, иронизира я приятелят й. Хората са различни, прошепна актрисата, намеквайки, че в предаването са се събрали от кол и въже и е пълно с чалгаджии и сватбарите са надули чалга, а и самата булка пее. То и човекът, с когото се целуваш на снимачната площадка, рекламира чалга, намекна за Асен Блатечки Деян.

Словесната свада завърши с оттеглянето му, а актрисата се сви в един ъгъл и се разплака. Явно слуховете, че Деян подлага любимата си на психологически тормоз, са верни. Той не се държи като влюбен, непрекъснато я пренебрегва, или я иронизира, а тя се свива като изплашено коте и го гледа стреснато. Напрежението между двамата расте и е въпрос на време да избухне и да стане панаир. Който пък да разбие митовете и легендите за прекрасната артистична двойка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DyqjuGxG6gs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *