Рачков се отказа от брат си

0

rachkovДимитър  Рачков избягва тези дни медиите, след като брат му беше арестуван за 24 от полицията заради опит за разпространение на фалшиви пари. Петър, който живее в Бургас и се опитва да печели от продажба на коли втора употреба често се забърква в скандали и неприятности. Той не влиза в ареста за пръв път и е попадал там дори за сбивания в кръчми, а е съден и за фалшификация на книжка за каране на кола.

Митко дълго време търпял изцепките на Петър, пращал пари, за да оправи бакиите му, но накрая му писнало. Защото Петър сериозно вредял на имиджа му и му създавал страшни неприятности. Откакто арестуваха роднината му, Рачков бил преследван от журналисти почти денонощно да каже мнението си по въпроса. Той имал мнение, но предпочитал да го запази за себе си и да не го развява из телевизиите.  Меко казано, му било писнало от братчето и кашотините, в които забърква, включително и в личния си живот. Малкият успял да заложи дори апртамента на съпругата си и да похарчи парите по кръчми, а жената се развела с него.

И докато Рачков страдал от поредното семейно предателство, масло в огъня допълнително наливала и Мария, която вбесено тропнала с крак и  категорично забранила на половинката си да се забърква по какъвто и да било начин  в семейните проблеми. Тя пък е  напълно наясно, че ако Рачков не я дърпа като ремарке след себе си и не я урежда в различни продукции, нейната  кариера ще зацикли и хонорарите й, ще секнат. Най-добре било да стоят настрани, докато бурята утихне. Все пак Митко пратил тайно някой лев на майка си с поръчението да не ги дава на Петър.

Колко странно двамата  имат един и същ баща и една майка, а са страшно различни, коментирали съседите в Бургас. Няма нищо странно между другото. Братята на известни личности също искат да станат известни и привличат вниманието с щуротии, след като не могат с таллант. Пример за същото е и братът на Бербатов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/tUaZVM9sDfw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *