Рачков вади чувал с пари да спаси брат си от затвора

0

Митко принуден да прави фокуси, заради непокорния роднина

Димитър Рачков

Актьорът Димитър Рачков спасява брат си от затвора. Водещият на „Господари на ефира“ е готов да плати огромна сума на най-добрите адвокати, за да измъкне брат си от зандана.

Рачков дори не вдига телефона на брат си Петър, след като той е арестуван заради използване и разпространение на фалшиви долари. Според закона при реална присъда той може да лежи до 5 години в затвора. Заради неговата негативна популярност и очакваното медийно отразяване на делото повечето от юристите искат тройни и дори петорни хонорари. Петър няма подобна сума пари, затова Димитър се е заел с тежката задача. Той щял да намери най-добрите специалисти, само и само да отърве брат си.

„Митко отдавна е вдигнал ръце от брат си, но знае, че всичко рефлектира върху него. Ако не му помогне, месеци наред ще се говори само за това – как брат му е престъпник. Затова той предпочита да направи каквото е необходимо“, казват близки на актьора.

Историята показва, че Димитър досега много пъти е спасявал брат си от лихвари, но този път наистина вече му е писнало от безчинствата на своя роднина. Сега наистина бил супер ядосан и то най – вече заради факта, че всички медии са разбрали какво се е случило. И така, без да има вина, името му е забъркано в зверски скандал. Според запознати, помолил изрично Петър да се покрие и да не се показва никъде и пред никой, поне докато случаят отшуми.

Съгласно данни от полицията, Рачков – младши бил въвлечен в продажната схема за фалшификации от руски мафиоти. Вземал от тях неистинските банкноти на ¼ от истинската им стойност. Надявал се на лесно забогатяване, като пласира стоката на наивници и да си прибира разликата. За зла беда аверът му Виктор Вачев издънил работата и това довело до ареста. Тепърва предстоят експертизи и доказване на виновните.

Това не е първото провинение за брата на Рачков. Преди три години Петър бе заловен да кара кола с фалшива, подправена шофьорска книжка. Документът бил подправен по начин да удължава срока на годност. Обвинителят по делото Узунов тогава заяви, че ще настоява да бъде съден и наказан със затвор. Младши отказа споразумение с прокуратурата. Той все пак се измъкна от затвора, но сега пак стъпи накриво.

http://www.youtube.com/watch?v=mQrvWm7IZTo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *