Рачков и Зуека ще водят „Господари на ефира”, още няма Адреналинки

0
Рачков и Зуека

За новото начало на почти проваленото си предаване „Господари на ефира”, продуцентът Магърдич Халваджия е избрал да се довери на най – прекрасната двойка водещи, с които някога е разполагал: Димитър Рачков и Васил Василев – Зука. Това издадоха хора от екипа и обявиха за пореден път, че „господарите” вече ще се излъчват по Нова тв.

Припомняме, че предаването се изнесе преди около два месеца от бТВ след жесток скандал, който приключи с обвинения и обиди отправени от двете страни.

Адреналинки
Адреналинки

Братята Халваджиян обвиниха най – голямата частна телевизия в цензура и че защитава интересите на този, който си плаща. Дори опитаха да предизвикат скандал с изявление, че от бТВ им подслушвали телефоните с цел да ги компрометират.

Това вече е в миналото, и „Господари на ефира” отново ще забавляват драгите телевизионни зрители, но по друг канал. С особен интерес се очаква и дебюта на новите Адреналинки, които бяха избрани след ожесточен конкурс. Никой обаче не издава тяхната самоличност, която се пази в пълна тайна. Според запознати, в момента кървавата надпревара все още върви, като за двете места се борят осем красавици.

В ефира на предаването ще се завърне и дългоочакваният „Бай Брадър”, за когото се говори, че ще е по – жесток и безмилостен откогато и да било. В момента байчото си търсел „съкварчиранчи”, които да му правят компания.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Kz8Ag5eYzyY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *