Рачков и Зуека признаха за тайните си любови

0
Рачков и Зуека

Добре познатите водещи от „Господари на ефира” Димитър Рачков и Васил Василев – Зука, бяха притиснати от шефовете на Нова тв да разкрият истината за личния си живот и да изяснят на публиката кои от клюките по техен адрес са верни и кои не. Припомняме, че за Рачков и Мария тръгнаха слухове за раздяла преди няколко месаца, а драмата на Зуека с жена му Нина се появи по медиите едва преди няколко дни.

По отношение на Димитър Рачков, всичките писаници се оказаха пълна измишльотина. Актьорът заяви, че не се сърди на никой, но така и не може да разбере какви са тези демонични умове, дето си съчиняват подобни истории. Най – лошото било, че в очите на обществото те изглеждали напълно достоверни.

Рачков и Зуека

„Ами Мария Игнатова си е у нас и най – вероятно в момента ме гледа по телевизията. Много съм изморен вече от тези бъртвежи – един път сме разделени, след това отново сме заедно, на третия тя пък забременяла и после родила. Истината е една – ние сме заедно и не сме се карали” – каза Рачков и допълни, че на станалата скандално известна почивка в Италия не е бил сам, а в компанията на жена си и още осем души.

Историята на Зуека е малко по – различна. Той действително се е отделил от дългогодишната си спътница в живота Нина, но това е станало още преди десет месеца. Тогава той си сменил статуса и заживял с Ани Вичева. Василев разкри, че с Нина действително от дълго време не се спогаждали и това логично довело до разрив. Но причината в никакъв случай не е новата му любовница.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=KUbdyIsW2Kk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *