Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Работници мятат държавата с фалшиви болнични

Сигнали за съмнителни болнични непрекъснато подават както шефове на частни фирми, така и ръководители на държавни институции, казаха от НОИ. Всеки съмнителен документ се проверява от специална комисия. Досега са открити десетки листове с невярно съдържание, казаха още осигурителите. Трудно обаче се доказва автентичността на един документ, особено ако диагнозата не е хронично заболяване, а такова, което вече е преминало.С

ред фрапиращите случаи, които не подлежат на съмнение е болничен лист, издаден на държавен служител в ден, в който той е отсъствал от България. Служителят просто поискал да удължи почивката си в странство и се обадил по мобилния телефон на свой приятел – лекар. От международния му паспорт обаче лъснала измамата, след като били проверени датите от ГКПП кога е излязъл и кога е влязъл в България. Практически той не може да е бил в кабинета на лекаря три дни преди да премине границата, обясниха служители.

Фалшиви болнични се доказват и със свидетели, които са забелязали съответния болен в друг град да върти бизнес, докато пред шефовете си се води тръшнат на легло. Рядко обаче се намират хора, които да свидетелстват. При съмнителна диагноза на помощ на лекаря се притичват негови колеги и солидарно твърдят, че пациентът наистина е бил болен.

Актриса не е използвала болнични 25 години. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *