Рут си хвана ново гадже

0

rut-luboРут Колева вече има ново гадже. Скандалната певица доста упорито крие любимия си, което стана причина да се заговори, че е лондончанин. Новата тръпка на певицата обаче е българин, когото тя държи в пълна тайна, а тя често пътува до Лондон, не по любов, а защото  има професионални ангажименти там.

Певицата твърди, че когато е извън страната, няма време за лични срещи, защото работи много. Тя обаче твърде често била забелязвана у нас в да се забавлява в клубовете в компанията на свой близък приятел, за когото се говори, че е новото й гадже.  Рут  не потвърди информацията, но и не я отрече.

След скандалите от миналата година, когато забременя от бившия си приятел Калоян по време на участието си в „Къртицата“ , тя вече страхливо пази личното си пространство, за да не влезе отново в светлинта на прожекторите и да се окаже, че е избрала поредния неподходящ. Тогава изпълнителката направи аборт, който пък предизвика бурни реакции не само у феновете й, а и у всички зрителки, особено у тези, които се мъчат да имат деца и не могат да забременеят. Както и у моралистите и хората патриархален тип.

След края на предаването Рут се хвана с победителя от шоуто – Любо. Връзката между тях бе страстна, но не продължи дълго заради ревността на певицата и заради това, че парите му свършиха. На Любо пък му писна от нейните капризи и сцени, а когато тя наплю грозно България, той окончателно се дистанцира от нея, защото все пак работи в България и не е съгласен да го наричат мързелива злобна твар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SvyMVuH8Le8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *