Пуснаха голмайстора на Лупи в “Продавалник”

0

Лелеяният от боса на ЦСКА Сашо Томов – Лупи нападател Венци Христов от сряда насам е пуснат за продажба. И то не къде да е, а в „Продавалник“. В сайта се търгува с всички видове вехтории, а сред тях се мъдри и футболистът на „Берое“. Зевзеците, публикували обявата, са сложили и стартова цена от 400 000 лева, със стъпка на наддаване от 50 лева.
До фарса се стигна, след като Томов няколко пъти обеща да купи голмайстора, но така и не намери пари.

venci-hristov

Срокът за сделката между ЦСКА и „Берое“ изтече на 27 януари. „Купувам Венци Христов до 17 часа“, изцепи се Лупи, но така и не преведе сумата от половин милион лева.

Привържениците на „Берое“ пък решиха да се изкодошат с Томов и пуснаха футболиста за продажба в сайта с безплатни обяви. Заралии са бесни, тъй като Христов драпал да напуска и да заминава в ЦСКА. За него имало оферта и от „Лудогорец“, откъдето били готови да броят парите веднага. Мениджърът му Милен Георгиев обаче поискал отделно за себе си дебела комисиона от 100 000 лева и сделката пропаднала. Босът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев заявил, че не възнамерява да изсипва торби с пари в джобовете на мениджърите.

Така пред шефовете на „Берое“ останал вариантът да се пазарят с Лупи. За него пък се знае, че е щедър на обещания, ама не плаща. В крайна сметка Томов успял да изкрънка отсрочка до 4 февруари, когато ще трябва^ да плати за Венци Христов, ако го иска в ЦСКА. По същото време ще върви и наддаването в „Продавалник“. „Интересно дали някой няма да изпревари Лупи с парите“, майтапят се под „Аязмото“.

Пишман босът на ЦСКА направил за резил и самия футболист, който все още си седи в „Берое“ и чака да платят за него, за да мине в ЦСКА. На всяка тренировка го питали кога ще почерпи за трансфера на „Армията“. Оклюмалият нападател отвърнал, че това ще стане, след като вземе първа заплата от ЦСКА. „Е, това вероятно ще стане някъде през лятото“, бъзикали го е съблекалнята.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *