Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пускат Жоро Милионера на свобода, за да разкрие къде са парите

Георги Енев

Напълно възможно е извършителят на дръзкия инкасо обир за милион и половина лева Георги Енев да бъде пуснат на свобода, издадоха запознати със скандалното дело магистрати. Вероятно излизането му от ареста ще стане срещу парична гаранция, след като адвокатите му обжалваха мярката за неотклонение.

Освен това, все още няма никаква яснота за бъдещите действия на прокуратурата, които не са изнесли становище дали въобще ще внасят обвинителен акт срещу Жоро Милионера.

Георги Енев

Жоро Милионера продължава да мълчи за парите

Опитни юристи разкриват, че ако от обвинителната институция преценят, че няма достатъчно доказателства срещу него, делото ще бъде прекратено и той окончателно оневинен. Наблюдаващият делото прокурор Делян Пинчев също потвърди вероятността, бандитът да бъде пуснат навън.

Ченгета обаче издават, че това може да се таксува и като хитър ход на криминалистите, които ще му лепнат доста дълга опашка, с надеждата да ги заведе при скритите милиони, които открадна и които все още никой не знае къде са. Още повече, че към настоящия момент Жоро Инкасото нямал никакви доходи и това може да го принуди да вземе някоя и друга пачка, за да живее.

Досега ченгетата опитали всякакви методики да развържат езика на Георги Енев, но всичките се оказали безуспешни. Дори го държали буден в продължение на цяло денонощие, за да му се размъти мозъка и да проговори, но това също не дало никакъв резултат. Психолози споделят, че бившият охранител е достатъчно мотивиран, за да държи ченето си затворено и да не издава къде е скрил пачките.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-JB6mikRzmM

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *