Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пушенето предизвиква еректилна дисфункция

Тютюнопушенето спира правилната ерекция и предизвиква бърза еякулация

еректилна дисфункция

еректилна дисфункция и пушене

Водещи лекари разкриха, че тютюнопушенето е сред главните виновници не само за развитие болести на дихателните пътища и инфаркт, но и на еректилна дисфункция и преждевременна еякулация.

В Япония бе проведен експеримент с опитни зайци, облъчвани с големи количества цигарен дим. Проследяването на въздействието е осъществено с помощта на имплантирани в аортата на животното микрокамери. По време на проучването учените забелязват, че при инхалациите с тютюнев дим се образуват много малки язви по стените на кръвоносните съдове, върху които на по – късен етап полепват частички с високо съдържание на холестерол. Раните също така способстват и за възникване на възпалителни процеси.

Медиците обясняват, че подобен деструктивен процес впоследствие води до натрупване на плаки, по които се отлага калций. Така се предизвиква втвърдяване и в крайна степен стесняване. Естественото движение на кръвта се възпрепятства и може да блокира, ако част от плаката се откъсне и запуши вената или артерията. Когато мястото е коронарен съд се стига до инфаркт, ако тромбите запушат кръвните пътища към мозъка – инсулт, а когато е в областта на половите органи – до затруднена ерекция и в по – леките случаи до скоростна еякулация.

Пушачите са застрашени 7 пъти повече от еректилна дисфункция

Огромна част от пушачите получават увреждания и се затруднява по драматичен път осъществяването на сексуален контакт. За съжаление, все още по – голямата част от хората не търсят връзка между тютюнопушенето и секса, и съвсем не са наясно за опасностите в това отношение. А когато състоянието на пътищата не е добро, то и засищането на съответните органи с кръв също няма да бъде на ниво.

„Вече е доказано по клиничен път, че цигареният дим е сред основните причинители на еректилна дисфункция (невъзможна ерекция) и преждевременна еякулация. Пушенето оказва вазоспастичен ефект върху кръвоносните съдове в малкия таз, което предизвиква огромни затруднения с кръвоснабдяването. Това води до дълготрайни, а понякога и нелечими проблеми с ерекция”, разкрива ръководителят на екипа.

Еректин Макс – при затруднена ерекция и бърза еякулация

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *