Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Псуващата преподавателка ще печели със скандалния клип конкурс по статистика

НадеждаПреподавателката по статистика във ВТУ Надежда Цанкова не само не се притеснява от клипа, който бе пуснат в интернет, но и има идея да участва  с него в конкурс, обявен за интересни записи в областта на статистиката. Това заяви самата тя в интервю по телевизията.

Видях, че ме записват. Според статистиката, да те запишат вероятността е минимална. Да започнат записа и да знаят, че ще те изкарат от нерви, като преди това са те „загряли“ вече, наистина е статистически трудно предвидимо. Затова смятам да направя разбор на поведението си и на цялата ситуация и да пратя клипа за конкурса, като съм сигурна, че това ще е най-интерестият материал. Цанкова призна, че повишава тон, но никога не е псувала в часовете си. Студенти се тълпели при нея и нейните лекции, понеже им били интересни и за да си запълнят времето, защото нямали пари да висят по заведенията.  партиЛекциите били полезни, изпитът труден и самото влизане на четвъртокурсници в стаята, когато тя преподавала в момента на първи курс, било достатъчно ясно, че я провокират и тя решила да се поддаде. За да види какво ще стане. Бях ядосана, признавам си. Те ме ядосаха, също си го признавам. Но никога не бих избухнала по този начин, ако не знаех за записа.

Приех го като предизвикателство. Освен това, когато човек е доведен до предела на търпението си има два начина – или да изпусне парата, за да му олекне, или да премълчи и да се досамонатовари. Цанкова издаде откъде има този цветист речник. У дома такива дми не се употребяват. Бях млада и добре възпитана, когато се наложи да работя като талиманка на пристанището в Русе. С обикновени работници и хамали. По цял ден звучаха псувни и ругатни. В началото се изчервявах от неудобство, после питах защо псуват, а те ми казваха, че така им олеквало. Запомних този урок. Те се разтоварваха от анпрежението на работа и после се прибираха усмихнати и спокойни вкъщи. Та оттам научих речника. Дали е морално или не да употребя думите пред студентите, трудно е да се каже. Сигурна съм, че те ругаят не по-зле от мен. Но те непрекъснато ме предизвикват и безпогрешно бяха изчислили кога ще изляза от кожата си и ще избухна. Най-интересното е, че докато им крещях, ми беше смешно. Сега, кто гледам клипа, ми става още по-смешно, обясни тя.     Те изпускат парата по купони, а ние къде?

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Псуващата преподавателка ще печели със скандалния клип конкурс по статистика

  1. Ямболлия Отговор

    18.03.2013 в 13:10

    Ваня Велева от НАП Ямбол – Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която гради кариерата си като прави свирки и си предлага гъза на началници, властимащи и хора с пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *