Психясал професор изяде устните на жена си

0
Професор изяде устните на жена си

Шведски професор изтрещя напълно от ревност и изяде устните на собствената си съпруга, съобщават световните агенции. Отвратителното насилие било предизвикано от чести забежки на двадесет години по – младата му жена, която всеки ден му натяквала, че не става за нищо и иска да се разведат.

Пред съда ученият, който бил доста уважаван в родината си заявил, че нямал намерение да я убива, а само да я накаже. Страданието на дамата трябвало да бъде изкупление за непрекъснатия тормоз, който му налагала с вечните си приказки за раздяла.

Арест с белезници

„Въобще не съм искал да я убия, а само да я накарам да си плати и да страда през целия си живот. Тя трябваше да получи възмездие за това, което причини на личността ми и никога да не целуне друг мъж” – разказал 52 годишният ревнивец и допълнил, че след като осъществил коварния си замисъл, планирал да сложи край и на собствения си живот.

Извергът разказва още, че използвал скалпел, за да изреже устните на своята жертва, която останала будна през цялото време на зверството. Първо отрязал едната й устна, за да не може да се докосне повече до други мъже. След това обаче преценил, че лекарите евентуално могат да я зашият и на момента решил да я изяде.

Престъпление от ревност:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *