Психолози: Убиецът на Белнейски ще повтори

0

sestriВ навечерието на решението на съда по делото „Белнейски” , все още няма категорична теза между експертите за случилото се със сестрите. Повечето обаче се единодушни, че Лазар Колев е съпричастен към най- жестокото убийство на десетилетието. Според психолози, убиецът на сестрите от Пазарджик ще повтори престъплението след време.

В хода на разследването на убийството, са допуснати прекалено много грешки, което може да се отрази на присъдата на Лазар Колев. За такова престъпление, подсъдимият едва ли е бил сам, почти сигурно е, че има поне още един съучастник. Така и не беше открито местопрестъплението, където са били умъртвени момичетата. Ключов пропуск. Сестрите бяха открити в местността Грамадите, по пътя между Пазарджик и Пещера, но убийците имubiez са го направили, за да заблудят полицаите и да си покрият следите.

Криминалистите са закъснели с взимането на проби от телата на момичета. Когато по- късно са го направили , резултатите не са убедителни.

На практика, от събраните доказателства срещу Лазар Колев, става ясно, че има някакво участие в зверското престъпление, но това не го превръща в извършител на убийството. На заключителните пледоарии на адвокатите, защитникът на Колев, Марин Марковски поиска пълно оневиняване на клиента си.

Според профайлърите на МВР, който и да е убиецът, със сигурност някога би повторил. Допуснатите грешки в разследването на смъртта на Белнейски, може след време да костват друг човешки живот.

Обвинението поиска доживотен затвор без право на замяна за Лазар Колев заради две убийства, две изнасилвания и блудство.

Криминалисти, психолози и патолози с различни версии за убийството. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *