Психолози: Джийсън е с раздвоение на личността!

2

ДжийнКогато Джийсън Брад Люис попълни анкетната си карта, той написа възраст 100 години, каза психоложката Ани Владимирова. Още тогава искаше да ни провокира. Цялото негово поведение е провокативно, защото след наш анализ установихме, че той има две личности, които живеят заедно. Едната е на 29 годишното момче Людмил от Тръстеник, а другата е на певеца, който иска да стане известен.

Това в никакъв случай не означва, че е луд или психично болен, уточни веднага Владимирова. Има такива хора, които живеят във фантазиите си и с фантазиите си. Той умишлено изтласква образа на момчето от малкото градче край Плевен и се вживява в образа на големия артист, който иска да бъде. Всичко, което прави в Биг Брадър е игра и роля, която си е избрал. Не е лош, не иска и няма да нарани никого. Едното, което иска е да привлече вниманието върху себе си и виждаме, че го прави успешно. Другото е, че той наистина мрази Златките и явлението Златка у нас, защото те са станали известни с изкствените си гърди и усти, с многото грим и силикон.

Забележете внимателно, че той често носи сценичен грим. Причината е не да се скрие зад него, а да потърси отново внимание. Да го запомнят и да стане известен. Тъй като не може като Златките да си сложи силиконови гърди, или да ни направи изкуствени джуки, той ползва единствено грима. И затова подсъзнателно ги мрази. Те се издигат със средства, които той не може да си позволи. Той се труди, работи, влага всеки изкаран лев в проектите си да пее, но никой не го знае. Те влагат пари в гърдите си и стават известни в цяла България. На него това му се струва несправедливо и се бори със собсвени средства. Неговто мото е да бъдеш, или да имаш.

Не бива да бъде наричан и гей. Той е с дифузна сексуалност, тоест все още е в процес на осъзнаване към кой пол да се ориентира и засега нито харесва жени, нито мъже. Затова и се чувства тийнейджър, държи се като такъв, затова и се сприятели с Пенка, защото тя е най-близка до тийнейджърското в него. Това също не е болестно състояние, има много хора с подобен проблем. Не бива да го характеризираме като луд или болен, а просто като различен от общоприетите норми.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/I9W_IJ_IiIA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. ИГРАЕТЕ МИ С ПСИХИКАТА ОТ ОКОЛО 2 ГОДИНИ, А МЕ СЛЕДИТЕ ОТ ОКОЛО 3…НАКРАЯ ПСИХОЛОЗИТЕ ЩЕ СИ ПОДЕЛЯТ ЛИ ПАРИТЕ? ПРОКУРАТУРАТА, ДАНС, ПОЛИЦИЯ…822 Е ИЗЧЕЗНАЛА…ДАНС СА Я ПРАТИЛИ НА МВР, КОИТО НЕ Я ОТКРИВАТ…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *