Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Психоложка: Радина Кърджилова е мазохист!

Радина Кърджилова е жертва на Деян Донков

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова е с психика на жертва

Психоложката на новия тв формат „Къртицата” Александра Петрова разкри, че Радина Кърджилова има психика на потенциална жертва. А отношенията ѝ с Деян Донков се градят именно на факта, че той е с агресивен характер и двете противоположности между нагласите им взаимно се допълват.

Петрова каза още, че според нея Радина Кърджилова е много чувствителна натура, която се впечатлява дори и от малките неща в живота. Доказателство за това са честите сълзи в очите ѝ както и факта, че през голяма част от времето изглежда посърнала и нещастна.

„Прави ми впечатление, че Радина перманентно поддържа тъжен и негативен фон като модел на поведение. Много чувствителна, напълно отдадена на любовта си към Деян Донков, готова на всичко да се случат нещата. Това и дава сила да се справя със ситуациите, предпочита да замазва тайните си отношения с него. Това нещо обаче създава огромно напрежение и в крайна сметка ѝ пада батерията. Казано накратко, Радина е с психика на потенциална жертва”

Деян Донков и Радина

Радина е съгласна да бъде малтретирана от Деян

Психоложката Петрова допълва, че много български жени са в положението на Радина. Защото твърде много залагат на отношенията си към постоянния партньор и са готови на всякакви компромиси без да си дават сметка, че всъщност са жертви на психически и физически тормоз. Такива дами не разпознават насилието и трябва да „изпият цялото море, за да осъзнаят, че е солено”.

„Такава поведенческа реакция обаче не е на добро, защото участниците влизат в омагьосан и порочен кръг. В тази скала попада връзката на Деян и Радина. А той упражнява насилие върху нея, защото по този начин се чувства силен и ценен във взаимоотношенията си с хората”, заключи Ал. Петрова.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=wma0x45H0K0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *