Психиатър: Волен Сидеров не е болен, а извратен

1

Пишман – националистът така и не може да разбере, че стана за смях като се одупи пред ДПС

Волен Сидеров
Психиатър: Сидеров е извратен

Волен Сидеров категорично не е психично болен, самозабравил се политически готованец. Това заяви в свое интервю психиатърът доктор Веселин Герев, който е бивш консултант във ВМА – Пловдив.

„Поведението на Волен Сидеров е изпълнено с характерни черти, които са обичайни при самозабравили се хора които си мислят, че от тях зависи спасението на света. Всичките свързани с него събития от последните дни са просто израз на дълбока личностна психопатия, която за съжаление е налична и при голяма част от другите български политици. Смея да твърдя, че най – доброто и бързо лечение в такива случаи е падането от власт”, категорично заяви д-р Герев.

Психиатърът допълва, че по неговото мнение, циничността и арогантността на политическата клика е насочена не само към журналисти, протестиращи и парламентаристи, а и към целия народ на България.

Волен Сидеров
Волен Сидеров не е психично болен

„Все пак не се лъжете, че тези като Волен Сидеров са болни. Те просто са извратени от получената власт и вършат безчинствата си с ясното съзнание какво всъщност правят. Според медицинското определение за психопат, това е човек без съзнание и съвест, което не се дължи на липсата на интелектуален капацитет. Просто при тези пациенти липсва всякаква емоционална връзка с мислите и познавателната способност, включително и ТОТАЛНА ЛИПСА на съпричастност към болките на другите хора”

Д-р Веселин Герев уточни, че такива като Сидеров приемат останалите хора за предмети, а не за живи същества със собствени чувства и страсти. От другата страна пък стоят нормалните хора, които са наситени с емоции, което при психопатите е напълно невъзможно.

„Психопатите са обхващани от състояния, намиращи се на границата между лудостта и нормалното поведение. По принцип са трудно установими, поради това клиниките често изпращат такива пациенти в полицията, а после полицията ги връща пак при тях”, заключи специалистът.

Ето го Волен в АТАКА:

http://www.youtube.com/watch?v=WqmmCqxD6JU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Този доктор психиатър трябва да се осъди за клевета,порогаване, пропаганда.Сидеров нега сгъсне плюмката на тези шапкари,те неса полицай и никога няма да станат.Има едно профисионално искривяване при тях.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *