Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Психар сече хора с брадва в центъра на Пловдив!

bradvaОзверял психично болен бесня с нож, тесла и камъни в Пловдив в неделя привечер. От „наказателната му акция“ са ранени трима души. Полицията го е заловила още същия ден. Въоръжен с тесла и нож, 53-годишният левент нападнал продавач в бижутериен магазин в подлеза на Централна гара- Пловдив.

Ето какво разказва една от очевидките на бруталното деяние:

Албена Шейтанова – продавач на куфари:
„Както си ходеше, ненормалникът влезе в магазина и с малка брадвичка, по-скоро мотичка, удари колегата на златото. халоса го изневиделица, без причина, без нищо да му каже предварително. Просто извади брадвата и го съсече!  Явно е луд. След това хукна надолу, към изхода на подлеза. Бягах подире му, крещях на минувачите  да го задържат. Един младеж го хвана, но лудака извади нож и момчето го пусна“.

Килърът с брадвата  минал край будката с надпис „Охрана“, в която нямало никой и продължил да хунския си набег по ул.“Иван Вазов“. Влетял в един магазин, пробол  ръката на продавачката и разпорил гърдите й с нож. От сигурна смърт я спасили влетелите в тоя миг хора. Щом ги зърнал, нападателят изфирясал. Малко по-късно откачалникът ударил с юмрук случаен минувач.  А върху главата на едно момиче стоварил пълна с камъни чанта.  И смеейки се на глас, се отдалечил.  Установенови се, че нападателят е с тежко психическо разстройство. И в момента се намира в Клиниката на Окръжния психиатричен диспансер в Пловдив.

Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *