Провокатори скочиха срещу полицията, последни напъни на ГЕРБ да се върне на власт

0

арести пеевскиВръщането на Делян Пеевски като депутат от Конституционния съд предизвика поредният малоброен, но за сметка на това агресивен митинг на явно платени протестиращи снощи.

Платени, защото според нас, ако някой протестира срещу решение на КС, ще застане точно пред тази сграда, а не пред Министерския съвет да иска оставка на правителството. Защото ако някой е против връщането на Пеевски, няма да отиде и да се мята върху колата на Оршарски, който в това време откриваше изложба далеч от съда.

Точно това показва информация отвътре и насочването на уж спонтанно протестиращите  към определени места, на които те не знаят предварително кой се намира, ако не са уведомени от кукловодите. Тези дни излезе информация, че Иво Прокопиев и други олигарси са много изнервени, защото съкращават техни хора от министерствата. Досега те били свикнали да имат очи и уши навсякъде и да им се съобщава във всяко министерство какво се прави и да се лобира в техен интерес. Бойко напуска КССега обаче започна чистка на послушковците.

Борисов също е много изнервен. Той призовава отвсякъде – от социалните мрежи, от площадите,   от телевизиите, които явно са негови, от подопечните му сайтове хората да излязат на бунт и да свалят вредното за България правителство. По-скоро вредното за него, защото той не е на власт, а   властолючието се превърна в негово заболяване и диагноза.

Затова вчерашния ден бе обявен за  начало на революцията. За съжаление на ГЕРБ революционерите се оказаха малко на брой. Те насядаха на уличното платно в знак на протест, започнаха да предизвикват открито полицаите. Тъй като органите на реда бяха малко и не очакваха атаката, те подканиха насядалите да освободят пътя, но след като срещнаха отпор и обиди, арестуваха шест души, а останалите сами се ометоха в посока НС, за да не бъдат опандизени и те.

Шестимата днес ще бъдат съдени  по бързата процедура за хулиганство. Това беше приветствано от трезвомислещите българи във форумите. Веднага обаче гласовете им бяха заглушени от платени драскачи, които  се разпищяха, че у нас има полицейско насилие. Дали обаче някой от тях си задава въпроса, ако шестима седнат на улицата пред Сената в САЩ какво точно ще им се случи. Или пред Белия дом. И дали няма да привикат и идейните им водачи в полицията.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ZRL-XyOxT8o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *