Проститутките ни останаха без работа, търсят препитание в чужбина

7

Малко преди щъркелите, българските проститутки напуснаха българското Черноморие и се огледаха за по-топла и гостоприемна обстановка. От 2000 жрици на любовта са останали само 500  да поддържат огъня, казаха от полицията. Други 500 са отишли в заслужен отдих при семействата си, тъй като някои са женени с деца и това е единственият начин да ги изхранят.

Най-трудолюбивите обаче не искат да стоят в принудителен отпуск и се преместиха в чужбина. Най-желаните от тях дестинации са Италия, Испания и Белгия, където въпреки кризата клиентите са щедри и плащат добре. Част от дамите ще се върнат през зимата в курортите Боровец и Пампорово, за да не оставят без ласки и внимание многобройните туристи.

През това лято всяка елитна жрица е спечелила по около 60000 евро. Две трети от печалбата е отишла при сводниците, които от своя страна я делят със силни на деня, за да не ги закачат. Все пак при труженичките е останала печалба от 20000 евро, но повече кътали парите в банката за черни дни и веднага започвали нова работа. Полицаи изчислиха, че това лято приходите от проституция по морето са над 50 милиона евро. Никой не се нае да коментира къде отидоха тези пари, най-малкото финансовият министър, който би трябвало да се погрижи част от тях да влязат в държавния бюджет. Но тъй като няма как да се сложи между краката на всяка труженичка касов апарат, а проституцията у нас е полузаконна, въпросът беше отминат с мълчание. Дори да е законна, парите пак ще отиват при политиците, обявиха хора, запознати с игрите около древния занаят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4Y3DLlUPTuk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *