Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проститутки стачкуват в помощ на бедните

Проститутки обявиха секстачка

Елитните испански проститутки се превърнаха в наследници на великодушния разбойник Робин Худ, след като обявиха национална сексстачка в помощ на бедните, съобщават медии от полуострова. Основни потърпевши от сухия режим са богатите банкери, които определят икономическата конюнктура в държавата. Основните изисквания на благогородните жрици към баровците са да започнат да отпускат по – големи кредити на борещите се с кризата испанци.

Проститутките заявяват, че тяхната мисия е социална. С голи гърди застават пред бедните граждани и искат да накарат богаташите да поемат своята „отговорност към обществото”, разкриват от асоциацията на елитните компаньонки в столицата Мадрид. Те са категорични, че са единствените, които имат смелостта и възможността да упражнят натиск върху безчувствените властници, които рядко поглеждат надолу към обикновените хора.

Проститутки обявиха секстачка

„Ефективните действия започнаха едва преди няколко дни и по наше мнение баровците няма да изкарат още дълго сухия режим. Това е първата стъпка към смекчаване на характерите им, но те не трябва да забравят, че знаем доста за техните похождения” – заявява една от стачничките Мария – Изабела.

Идеята за протестите се зародила, след като една от жените успяла да притисне до стената заможен банкер и да го принуди да и отпусне кредит. Отначало той започнал да се дърпа, но Лучия го заплашила, че ще сложи край на отношенията им и тогава втвърденият баровец омекнал на секундата.

Пренебрегнатите банкери започнали да хитруват и опитвали да се докопат до красавиците чрез измама, като се представяли за архитекти или инженери. Труженичките обаче ги надушили отдалеко и им отрязали квитанциите, защото знаят от опит, че испански инженер няма финансовата възможност да си плати по 300 евро за секс услуги.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=VZZrMddfp6s&feature=related

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *