Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проститутки от чужбина заливат България

Проститутки

Мафиотските структури, занимаващи се със секс услуги в България, масово са започнали да вкарват чужди проститутки. Причина за това била тежката икономическа обстановка, която намалила печалбите в сектора с повече от ужасяващите 80 %.

Основна пречка пред бизнеса ставала и все по – голямата конкуренция на пазара, предизвикана от бедни българки, които доброволно започнали да продават тялото си срещу заплащане без помощта на сутеньори. Доста голяма част от опитните жрици пък късали всякакви връзки с досегашните си мениджъри и започвали да действат на свободна практика. Много от тях вече си имали свои връзки в съответните служби, които ги покривали при нужда.

Проститутки

За да устоят на конкуренцията, родните бизнесмени започнали да привикват дузини компаньонки от Румъния, Украйна и Сърбия, които примамвали с обещания за солидни печалби.

Според неофициални сведения, преди няколко дни само един от по – сериозните играчи на пазара за плът, вмъкнал в страната петдесет момичета от Сърбия, които дошли да работят като танцьорки на пилон. Клиенти на заведенията споделят, че плащали по 200 лева за един час секс със засукана сръбкиня. От тези пари момичето получавало 50%, или 100 лева.

Все повече българи били мераклии да пробват ласките на екзотични азиатки, което накарало уредниците да търсят начини за вкарване на свежа плът от Китай и Тайланд. Това обаче било доста по – трудно, защото тамошните труженички предпочитали да ходят в по – богати страни като Франция, Испания и Италия.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=szJdbMdxVTU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *